Skip to main content

Minitur til Paris


23-27. oktober 2024

Frankrig er efter Israel og USA det land i verden, hvor der bor flest jøder. Ca. en halv million – og de fleste af dem bor i Paris. Derfor besøger vi byernes by.

Vi får en guidet tur i de jødiske dele af byen og møder Jews for Jesus og International Mission to Jewish People og hører, hvordan de rækker ud til jøder i byen.

Vi skal hjælpe med at forberede en aften-event sammen med Jews for Jesus, og så bliver der også tid til almindelig sightseeing, så du selv eller vi sammen kan gå på opdagelse.

Desuden får du undervisning om de tre jødiske efterårsfester; det jødiske nytår, forsoningsdagen og løvhyttefesten. Det giver en god forståelse for årstiden i den jødiske kalender.

Du får alle de praktiske info længere nede på siden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på en spændende minitur til Paris!

Programmet

Onsdag: Ankomst og fælles aftensmad

Torsdag: Besøge Holocaust-museet og guidet tur i den jødiske bydel Quartier de Marais

Fredag: Tid til sightseeing og møde med International Mission to Jewish People. Aften-event med Holocaust-overlevende. 

Lørdag: Forberedelse og afvikling af aften-event med Jews for Jesus og tid til sightseeing

Søndag: Gudstjeneste og fælles frokost som afslutning


Programpunkterne kan blive rykket rundt, så det endelige og mere præcise program bliver først sendt ud til dig før turens start.

Rejseleder: Christian Rasmussen

Siden 2022 har Christan været generalsekretær i Israelsmissionen. Tidligere var han udsendt som præst i Immanuelkirken i Tel Aviv. Gennem arbejdet har han fået kendskab til jøder og jødedom og til de samarbejdspartnere, vi skal møde dernede. Christian er cand.theol. fra Aarhus Universitet. 

Det praktiske

 • Antal: max 10 deltagere – det er vigtigt, at du er nogenlunde gående og forstår engelsk 

 • Hvornår: torsdag d. 23. oktober til søndag d. 27. oktober

 • Pris: 4.000,- pr. deltager

  OBS: Prisen inkluderer overnatning i delt dobbeltværelse på et godt hotel midt i Paris. Det inkluderer desuden de programlagte punkter med Jews for Jesus, International Mission to Jewish People og undervisning. Hvis du ønsker enkeltværelse, kontakt da rejselederen.

 • Du skal selv sørge for og betale: flybilletter (de bestilles individuelt for fleksibilitetens skyld), transport til/fra hotellet i Paris samt i Paris, alle måltider samt rejseforsikring.

  • For spørgsmål og nærmere info, kontakt generalsekretær og rejseleder Christian Rasmussen på christian@israel.dk 

  Tilmelding

  Frist: Tilmeld dig så snart som muligt, men senest 31. august

  Hvordan: Skriv til kontor@israel.dk, at du gerne vil deltage på Paris-turen. Vi har brug for dit navn, adresse og telefonnummer. 

  Betaling: Der er betaling umiddelbart efter tilmelding – du modtager information omkring det på mail, når du har tilmeldt dig. 

  Vi glæder os til at opleve Paris sammen med dig!