Skip to main content

Jeg kan slet ikke få armene ned!

Vores volontører og missionspiloter er så småt på vej til Israel. I forbindelse med det, holdte vi introkursus for dem d. 15-16. august. Her kommer der lidt eftertanker og en refleksion over dette.

Hvad får unge mennesker til at tage til et fremmed land i 3 måneder, et halvt år, et helt år? Jeg tror, der er mange forskellige grunde til det. Nogle for at møde en anden kultur, andre for at stille deres eventyrlyst og andre igen, fordi de ikke ved, hvad de ellers skal give sig til.

Missionspiloterne E16 fra Israelsmissionens Unge (IU)Vimeo.

Hvad får så unge mennesker til at rejse ud med os? Flere af missionspiloterne gav udtryk for, at de gerne vil lære Gud, hans mission, og deres egen plads i denne at kende. 

“Gud vil, at alle mennesker skal frelses”
Det kan jeg ikke få armene ned over! Tænk sig, at disse unge mennesker får lov til at opleve mangfoldigheden af mission. Tænk sig, at de selv ønsker at udforske det område.

“Der er betalt for dig. Betal for andre.”
Da jeg hørte dette i kirken i søndags, kom jeg til at tænke på, hvad det egentligt er, Gud ønsker. Hvad er det for en mission, han har sat gang i? Han inkarnerede sig og tjente mennesker. Vi skal gøre det samme. Det er derfor, vi er her – det er derfor, vi sender.