Skip to main content

Bliv frivillig


i Danmark

Gør en forskel i fællesskab med andre

Ønsker du at være frivillig i Danmark, har vi altid brug for flere frivillige hænder. Vi kan både bruge dig, der har et par timer om måneden eller dig, der har brug for en arbejdspraktik flere timer om ugen. Kontakt os endelig på kontor@israel.dk, hvis du er interesseret i at høre mere. Herunder kan du se, hvad vi blandt andet har brug for hjælp til.

Frivillig i genbrugsbutik

Israelsmissionen har i samarbejde med Mission Afrika tre genbrugsbutikker rundt om i landet, hvor der altid er brug for flere hænder. Læs mere om vores butikker her.

Redaktionsmedlem til bladet

Som redaktionsmedlem for vores blad “Shalom” er du med til fire møder årligt, hvor vi sammen planlægger det kommende blad og uddeler opgaver til frivillige og ansatte. Du vil få opgaver, der passer til dine evner og interesser. Det kan for eksempel være at skrive artikler, hjælpe med billeder og grafik, interview mm.

Du vil løbende få feedback på dit arbejde, så du kan udvikle dig inden for dette felt.

Frivillig til arrangementer

I Israelsmissionen har vi løbende arrangementer, hvor vi har brug for hjælp med planlægning, oppyntning, mad og ideer til tema og indhold for arrangementet. Har du masser af ideer eller sans for opyntning og hygge – eller bare styr på det, der foregår i køkkenet, så er det dig, vi har brug for.

Frivillig på kontoret

Har du et par timer til overs i ny og næ, hvor du har mulighed for at komme forbi kontoret og give en hånd med, så er du altid velkommen. Vi har brug for hjælp til praktiske opgaver som brevpakning, indscanning af dokumenter, sortering af bøger mm.

Oplægsholder

Kan du lide at holde oplæg for andre om teologiske eller kulturelle emner? Så er det måske dig, vi har brug for som frivillig oplægsholder for Israelsmissionen. Som oplægsholder skal du rundt til forskellige møder i landet og fortælle for andre.

Du vil få sparring og feedback på, hvordan man formidler på en god måde.

Korrekturlæser

Har du et godt øje for layout, tekst, billeder eller stavning? Så har vi brug for dig til at læse vores magasin og andre web-artikler igennem, før de bliver udgivet. Vi kan altid bruge mere sparring og feedback, så hold dig endelig ikke tilbage, hvis du har lyst til at hjælpe til på denne måde.

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?