Skip to main content

Vores arbejde


i Danmark

Israelsmissionens hovedkontor ligger i Aarhus, hvor både ansatte og frivillige arbejder for at gøre Israelsmissionens formål kendt i hele landet. Det gør vi gennem forskellige tiltag.

Trossamtaler med jøder

I Danmark bor et sted mellem 5000-8000 jøder. Dem vil vi gerne i dialog med og lære af. Hvordan er det at bo i Danmark med andre traditioner, når de fleste andre fejrer jul og påske? Hvordan er det at være en del af et større fællesskab verden over, når man er jøde? Hvad betyder tro for en? 

I Israelsmissionen tror vi, at Jesus er jødernes Messias og hele verdens Kristus. Det vil vi gerne fortælle jøder om, men vi ønsker at gøre det i gensidig respekt og i en forventning om, at vi kan lære fra hinanden.

Derfor har vi siden efteråret 2020 sat fokus på at skabe dialog med danske jøder i København, hvor den største del af de danske jøder bor. Vi har i øjeblikket en bedegruppe og et sabbatsfællesskab, som mødes jævnligt.

Møder og foredrag rundt omkring i landet

Du kan også booke os til en bibeltime, et foredrag eller et møde i dit lokale kirkelige fællesskab. Du kan læse mere om vores tilbud her.

Interne arrangementer og bøn

Vi holder ofte sabbatsmåltider og arrangementer sammen, og vi beder sammen for det jødiske folk en gang om ugen. Vil du hjælpe til eller være med, så kontakt os endeligt.

Genbrugsbutikker

Vi har tre genbrugsbutikker i samarbejde med Mission Afrika. Et arbejde drevet af frivillig, som vi er dybt taknemmelige for. Læs mere om arbejdet her. Er du interesseret i at være med, kontakt da den relevante butik.

Vi tilbyder også andre muligheder for frivilligt arbejde i Danmark – find dem her.

Israelsmissionens Unge

Israelsmissionens unge – i daglig tale kaldet iunge – udsprang af Israelsmissionen i 1996.Vi er to selvstændige organisationer, men vi arbejder tæt sammen. Iunge brænder for, at unge må finde deres plads i Guds store mission i al dens mangfoldighed og måske finde en kærlighed til det jødiske folk. De understøtter lokale fællesskaber rundt omkring i Danmark og sender unge til Israel og New York på korte eller længere ophold. Du kan læse mere på deres hjemmeside.

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?