Skip to main content

Livshistorier

Det meste af dagen idag har gået med at fortælle vores livshistorier. Da vi hørte Annas livshistorie sad vi i en idyllisk gårdhave bag Christ Church hvor der virkelig bare var ro og man kom virkelig væk fra markedsstemningen og bylivet, selvom vi var under 100 meter væk. Desuden skinnede solen fra en skyfri himmel og at kunne sidde der i solen og bare nyde at være her og høre Annas livshistorie var helt fantastisk og en meget fed oplevelse. Herefter tog vi til stedet overfor den danske kirke og spise en falaffel.

Herefter blev det Katrines tur og denne gang sad vi ovenpå taget af en bygning (hvilket er lovlig og meget normalt) i solskin og læ. Det at blive varmet ordentlig igennem  var noget som vi allesammen trængte til da lejligheden er iskold.

Jeg havde virkelig en god oplevelse med det, da man virkelig kan lære hinanden at kende på godt og ondt på nogle få timer. Derudover har det at høre Anna og Katrines livshistorier virkelig fået mig til at tænke over mit liv. Hvad er vigtigt for mig? Hvad drømmer jeg om i mit liv? Hvilke målsætninger har jeg?  Imorgen bliver det min tur. Jeg har idag følt at man virkelig kan sige hvad som helst og at det bliver modtaget positivt og uden fordømmelse. Det syntes jeg virkelig er fedt og unikt.

Derudover har vi idag mødt en araber, som ejer en lille butik nær vores lejlighed. Han bød på gratis juice og en god fortælling. Han fortalte hvordan han gennem et syn i en drøm blev kristen. Han har valgt at leve som kristen og tro på Gud selvom hans familie stadig er muslimer. Det var så fedt at høre hans vidnesbyrd. Desuden er han vores “insider guy”, da vi altid kan komme til ham og spørge hvor meget vi maksimum skal give for de forskellige varer. Det ved han og han er en meget ærlig mand.

Så var det tid til selvforkælelse så vi tog til Cofizz i det “ny Jerusalem” hvor vi købte passionsfrugt- og kinderdrik. Herefter tog vi tilbage til lejligheden og fik slappet af og spist aftensmad.