Skip to main content

Hvordan man får muskler…..

Kære allesammen.

Nu er det blevet tid til det sidste blogindlæg, som vil vise jer, hvordan man får muskler.

Vi har arbejdet sammen med bibelselvskabet i Jerusalem, i en uge. Vi har arbejdet med mange bibler, som er udgivet fra forskellige lande. Vi satte bibler i rigtig rækkefælger, støvede af i shoppen, og løftede kasser på høje hylder. Det var både tunge og lette kasser. Efter hver dag, kunne jeg mærke, at mine arme var blevet brugt, men det var selvfølgelig på den gode måde.

Eliezer som var vores overordnede, havde god humor, og var meget snaksalig. Han fortalte en masse om sit eget liv. Alle dem vi mødte hos bibelselvskabet, var rigtig søde. Vi startede hver morgen med en kop kaffe, te, og bibelfællesskab. Bibelfællesskabet handlede om, at vi læste i biblen sammen, og snakkede om det vi havde læst.

Da vi mødtes første dag med dem, var der en af dem der sagde, at det var godt, at vi smilte, for det ville vi ikke blive ved med. Det kom heldigvis ikke til at ske, vores smil forsvandt ikke.

Den sidste dag hos bibelfællesskabet, afsluttede vi med at gå rundt på gaden, og dele det nye testamente ud. Det var en god oplevelse, og jeg syntes det var specielt, at gå rundt blandt jøder, som er i mod Jesus som Guds søn, og se at der var jøder som sagde ja til at få det nye testamente. Der var en del som sagde nej, men det bedste var at se dem der tog imod det nye testamente.

Det var en uge fuld af oplevelser, både gode og hårde. Jeg fik nemlig muskler og en spændende, men også udfordrende oplevelse, at gå rundt blandt jøderne.

De satte stor pris på vores hjælp, og sagde tak, og gav os på den sidste dag en hebræisk-dansk bibel. Hele ugen var meget god.

  Nu er vi noget til de sidste dage, som vi bruger på at hygge os sammen med hinanden, inden turen går tilbage til Danmark.

Det var det sidste live fra vores dejlige Israel.