Skip to main content

Bibelselskaberne


BIBELENS BUDSKAB TIL OMRÅDET

Israelsmissionen har et samarbejde med både Det Israelske Bibelselskab, Det Palæstinensiske Bibelselskab og Det Arabisk-Israelske Bibelselskab, som alle tre arbejder med at få Bibelen og dens budskab ud i hver deres område. Bibelselskaberne er alle medlemmer af det internationale United Bible Societies og arbejder sammen under betegnelsen “Bible Land Team”. Det arbejde har de startet for også at være et synligt og konkret vidnesbyrd om den forsoning, som Bibelen fortæller om.

“Visionen og vores inderste ønske for Bibelselskabet i Israel er, at enhver skal kunne forstå budskabet i Guds Ord, personligt engagere sig i det og have den velsignede mulighed at reagere positivt på dets kald og åbenbaring.”

Victor Kalisher, direktør i Det Israelske Bibelselskab

Det Israelske Bibelselskab arbejder med forskning, oversættelse, publicering og bibeldistribution i Israel. Hvert år distribuerer de ca. 15.000 nytestamenter på hebraisk og arabisk.

I Tel Aviv har de bibelbutik i Immanuelkirken, hvor mange israelere og turister hvert år kommer ind. Udover at sælge bibler og kristne bøger er butikken og kirken en god mulighed for at komme i snak med jøder og andre, der viser interesse for det kristne budskab.

Hovedkontoret er i Jerusalem, hvor de også har en bibelbutik, som ligger centralt, tæt på Jaffa Gate ind til den gamle by. Samme sted er der en udstilling, som fortæller om Bibelens tilblivelse. Formålet med udstillingen er blandt andet at vise, at Det Nye Testamente er en naturlig fortsættelse af Det Gamle Testamente, jødernes bibel.

Vi støtter hvert år bibelselskabet med cirka 25.000 kr.

”Mange israelere kommer forbi hver dag. De vil vide mere om Jesus. De stiller spørgsmål, og vi er her for at dele vores tro med dem.”

Victor Kalisher, direktør i Det Israelske Bibelselskab

Det Palæstinensiske Bibelselskab blev grundlagt i 1993 og arbejder primært med at distribuere Bibelen til kirker og kristne menigheder i Jerusalem, på Vestbredden og i Gaza. De har ni forskellige centre fordelt i Jerusalem og på Vestbredden – og selv i Gaza er der et center, så de palæstinensere, der bor på det ellers vanskeligt tilgængelige stykke land, har mulighed for at læse i Bibelen.

Vi støtter Det Palæstinensiske Bibelselskab gennem fondsmidler fra Center for Kirkeligt Udviklingssamarbejde.

Støt Bibelselskabet i Jerusalem

Du kan give en gave til bibelselskaberne her og hjælpe dem med at sprede det gode budskab. Tak for din støtte.

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?