Skip to main content

Den Danske Kirke


Kirke med unik mulighed

Den Danske Kirke i Jerusalem holder til i Redeemer Church på Muristan Road midt i den Gamle By.

Den er et mødested for danskere, som bor og arbejder i Israel og de palæstinensiske områder, men også for danske turister, volontører, studerende og andre, som for en tid befinder sig i området.

”Som dansk kirke har vi en indgang til både danskere og danske jøder i Israel. Det er en unik mulighed for at elske jøderne, som de er, ligesom vi kan være til stede for en mangfoldighed af baggrunde hernede.”

David Serner, præst i kirken

Kirken ønsker at møde danskere i alle aldre på en nærværende og relevant måde. Det gør de med et godt fællesskab, sociale aktiviteter, bibel­undervisning og foredrag ved messianske jøder, kristne palæstinensere, danske journalister m.fl. Derudover arrangerer kirken guidede udflugter til spændende steder i området, som både lokale og du som turist kan tage med på. De har gudstjeneste cirka hver anden lørdag.

Kirken rækker også ud til den lokale befolkning. Gennem forskellige arrangementer, både kirkens egne og andre begivenheder i området, ønsker kirken at skabe relationer ud i det jødiske samfund omkring dem. De oplever at blive taget godt imod, der hvor de kommer frem.

”Det er meget meningsfuldt, når kirken skaber rum for møder mellem arabere og jøder, der for eksempel er gift med danske kvinder. Det er som at bygge en lille bro i et meget komplekst landskab. Eller når en volontør med dansk-iransk baggrund bliver venner med en dansk-jødisk dreng, fordi de begge to er med i kirkens krybbespil. Det er et lille lysglimt, der giver håb.”

David Serner, præst i kirken

Støt Den Danske Kirke her

Den Danske Kirke drives udelukkede af vores midler – det koster op mod 500.000 kr. årligt. Når du giver 1.500 kr., er det en hel dag i driften af Den Danske Kirke.

Vil du støtte op om kirkens vigtige arbejde?

 

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?