Skip to main content

Immanuelkirken


En levende og synlig kirke

Immanuelkirken i Jaffo har det som sin vision at være en levende og synlig lokal kirke – og et inkluderende fællesskab med Jesus som centrum for alle de mennesker, der bor lige der, hvor Tel Aviv og Jaffo støder sammen.

”Det er virkelig en rigdom, at så mange jøder af sig selv kommer ind i kirken. Alle guidede ture i Jaffo går forbi kirken, og her får hundredvis af jøder og andre mulighed for at høre evangeliet. Det er fantastisk, at Immanuelkirken har åbne døre til det lokale samfund. Det giver os nogle virkelig gode muligheder for at give evangeliet videre.”

Yoel Ben David, tidl. præst i kirken

Kirken er kendt for sine smukke glasmalerier og ikke mindst orglet, som er et særsyn i Israel. Også derfor kommer flere tusind ganske almindelige israelere hvert år i kontakt med kirken gennem koncerter, rundvisninger og gudstjenester. Der er Åben Kirke fire dage om ugenm som bl.a. drives i samarbejde med Bibelbutikken i Tel Aviv, og her kommer 150-200 besøgende forbi, hvoraf de fleste er israelere.

Kirken drives af Den Norske Israelsmisjon, og norske Eyvind Volle er menighedens præst. Vi er engagerede i menighedsarbejdet i Immanuelkirken, og hver uge samles folk fra mange nationaliteter og samfundsgrupper til gudstjeneste i kirken, heriblandt omkring 20 jødiske Jesustroende.

”Gud brugte på en særlig måde Immanuelkirken til at handle i mit liv. Her mødte han mig, ledte mig ind i et fællesskab med andre troende og begyndte at forme mit liv og mine holdninger. Her oplever jeg meget konkret, hvordan Gud har forsonet sig med os, og bragt os tæt ind til ham – og derved også tæt på hinanden.”

Sahar, Jesustroende jøde

Støt Immanuelkirken

Vil du støtte Immanuelkirken, så flere mennesker i Tel Aviv bliver mødt af evangeliet?

Tak for din gave!

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?