Skip to main content

Shai Sol


Messiansk-jødisk musiker

Gud har lagt Shai Sol på hjerte at bruge hendes musiske evner til at fortælle om Jesus. Det fik hun lov til tilbage i 2014 i det x-factor-lignende israelske tv-show HaKochav HaBa (Den kommende Stjerne), hvor hun åbent og naturligt fortalte om sin tro på Jesus. Siden har hun arbejdet på at etablere sit navn som musiker i Israel.

”Jeg kan tælle på én hånd, hvor mange Jesus-troende kunstnere, der prøver at formidle evangeliet på den israelske musikscene, og min drøm er, at det må lykkes for mig. Jeg har et stærkt ønske om, at mennesker skal lære Jesus at kende, og musikken er den gave, som Gud har givet mig.”

Shai Sol

Shai Sol er vokset op med en mor, som kom til tro på Jesus, da Shai var barn. Derfor er Shai vokset op med Jesus. Musikken har hun også haft med sig fra barnsben, og de to, troen og musikken, har altid hængt uløseligt sammen for hende. Hun spiller en blanding af indie og lovsang med ‘vibes’ fra Mellemøsten – lyt selv med i videoen her, eller find hende, der hvor du lytter til musik.

I Israelsmissionen støtter vi Shai Sol. Vi deler hendes vision om at få evangeliet ud på den israelske musikscene. Det er uopdyrket land for Jesus-troende i Israel og derfor en ny vej til at nå jøder med evangeliet.

”Når jeg skriver sange, er det mig, der taler med Gud, og på den måde inviterer jeg folk til at bede med eller inspirerer dem til at bede med deres egne ord. Det er også det, jeg oplever, der sker, når jeg synger og spiller.”

Shai Sol

Støt Shai Sol her

Shai har brug for 30.000 kr. om måneden for at dække løn og andre udgifter, og vi har forpligtet os til at dække en måned om året. Jews for Jesus administrerer pengene, og deres leder i Israel Eli Birnbaum fungerer som Shai Sols manager.

Tak for din støtte til Shai Sol, så flere jøder får lov at høre om Jesus gennem hendes musik.

Giv det bedste tilbage

Vil du være med til at give budskabet om Jesus tilbage til det jødiske folk?