Skip to main content

Israelsmissionens årsmøde


21. april 2024

Kom og vær med til årsmødet d. 21. april i København. Det plejer at være en god dag, hvor vi mærker det fælles engagement i sagen. Vi starter med at fejre gudstjeneste sammen, hvor David Serner vil prædike for os. Derefter spiser vi en god frokost sammen, inden vi går i gang med selve generalforsamlingen. Her skal vi bl.a. have valg til landsstyret, hvor vi skal sige tak til Mona Kjær for 10 års trofast tjeneste, da hun ikke genopstiller.

Sidst, men ikke mindst, skal vi tage afsked med familien Serner, som til sommer afslutter deres tjeneste som præstefamilie i Jerusalem. De vil fortælle om deres oplevelser gennem deres 10,5 år i Israel, og vi får mulighed for at sige et ordentligt farvel.

I år har du som en bonus mulighed for også at være med til vores studiedag om Johannes’ Åbenbaring. Det er dagen før, også i det københavnske. Det kan du læse mere om her. Du kan også tage afsted allerede fredag, så du kan være med til sabbatsmåltid kl. 18 i Bethlehemskirken sammen med IU. Familien Serner er med, og David leder måltidet for os. Tilmelding er lukket – der er fyldt op. 

Hvis du har brug for en overnatning i forbindelse med arrangementerne, så kontakt hb@hebron.dk for særpris på Hotel Hebron, og henvis til, at du deltager.

Vi glæder os til at være sammen med dig.

Tid: søndag d. 21. april fra kl. 10-16
Sted: Bethlehemskirken, Åboulevard 8, København N
Pris: Gratis – også maden
Tilmelding: er lukket

Program for dagen

10.00: Gudstjeneste i Betlehemskirken
12.00: Frokost
12.45: Generalforsamling
14.00: Kaffe
14.45: Farvel til Elisabeth & David Serner, som vil fortælle om deres 10 år i Israel
16.00: Tak for i dag

Med forbehold for ændringer i tidsplanen.