Skip to main content

Ukrainere vil høre om Jesus

Arne Pedersen, 24. oktober 2014

Fra gadekampagne i London. Foto: Jews for Jesus UK
Fra gadekampagne i London. Foto: Jews for Jesus UK
Det er mini-kampagnetid i Jews for Jesus. Både afdelingen i Dnepropetrovsk, Ukraine og den i London er i gang med mini-kampagner i øjeblikket.

Tatyana (på billedet øverst), som er missionær i Ukraine, fortæller:

“Det er let at blive oprørt over det, som foregår i vores land lige nu. Set fra vores perspektiv, er tilstanden dårlig. Vi ser soldater overalt i gadebilledet, og vi ved, at ikke ret langt væk forgår der militære operationer. Men Gud ser fra et andet perspektiv. For nyligt så jeg hvordan han kan bruge situationer, som umiddelbart ser håbløse ud.

Under vores seneste mini-kampagne var der en gademusikant, som så os og som begyndte at spille “Hava Nagila”. En af dem som nød musikken begyndte at fortælle mig, hvordan hun under et fængselsophold var begyndt at søge Gud igen. Selvom det var koldt, var der mange forbipasserende, som tog imod det materiale, vi delte ud. Om aftenen ringede telefonerne konstant, da både jøder og ikke-jøder ville vide mere om meningen med livet.

Lige i øjeblikket er det godt at invitere mennesker til at opleve Guds shalom – den fred han tilbyder alle gennem Jesus – Israels Messias.”

Vær med til at bede om Guds velsignelse og nærvær til missionærerne på gaderne i henholdsvis Dnepropetovsk og London.