Skip to main content

Krig i Israel

Israel er blevet ramt af et voldsomt terrorangreb med raketangreb, drab og kidnapninger, hvor Hamas bevidst også er gået efter civile, kvinder og børn i hidtil uset skala. Det er uhyggelige beretninger, videoer og billeder, der kommer fra området. Det kalder på vores vrede og fordømmelse af Hamas-terroristerne, vores medfølelse med alle ofre og vores bøn om retfærdighed, fred og værn om uskyldige.

Israelsmissionens præstepar Elisabeth & David Serner melder, at de har det trygt og godt i Jerusalem, hvor de forsøger at være opmærksomme på, hvordan de kan være der for venner og bekendte, som er berørt af den ulykkelige situation.

Israelsmissionen og Israelsmissionens Unge samarbejder om Missionspiloterne, og deres program er ikke til at gennemføre, som tingene er nu. Da vi heller ikke på nuværende tidspunkt har noget overblik over, hvordan situationen udvikler sig, har vi valgt at kalde dem hjem, og de lander efter planen i Danmark i morgen. Vi håber, at de på et senere tidspunkt kan vende tilbage og gøre programmet færdigt.

Bed for vores samarbejdspartnere og vores folk i landet, ja, for alle, som er berørt af terror og krig.