Skip to main content

Nye ansigter i foredragskataloget


Vi har netop opdateret vores foredragskatalog, for fra efter sommer kan du invitere flere nye ansigter ud i dit fællesskab:

  • Den helt nye mand i kataloget er Daniel Lønborg Andersen. Efter sommer starter han som vores nye bibelunderviser i stedet for Kasper Bergholt, som afslutter sin kandidat til sommer. Daniel studerer teologi på MF, og han har hjerte for Guds mission: “Jesus har forvandlet mit liv, og jeg ønsker at andre kan opleve det samme. Arbejdet i Israelsmissionens ligger derfor lige til højrebenet, og jeg er særligt motiveret af, at jøderne har en helt speciel plads i Guds hjerte og frelsesplan.”

  • David Serner vender hjem efter 10,5 års tjeneste som præst i Jerusalem, og han stiller sig også til rådighed for at komme ud og holde foredrag om tiden i Jerusalem, jødedom mv. Du kan se nærmere om oplæggene i det nye foredragskatalog.

  • Krista Rosenlund Bellows, formand for landsstyret, er også kommet med i kataloget.

Og så kan du selvfølgelig stadig finde generalsekretær Christian Rasmussen, tidl. generalsekretær Bodil Skjøtt samt landsstyremedlem Jan H. Mortensen.

Du finder foredragskataloget på linket her.

Og vil du læse mere om de enkelte oplægsholdere, er der en kort præsentation her. Vi håber at komme ud til dig og dit fællesskab. Du kan skrive til os med din forespørgsel på kontor@israel.dk.