Skip to main content

Timna Park

Om organisationen Timna Park.

I denne uge har vi arbejdet i Timna Park, som er en park i ørkenen hvor de har lavet en rekonstruktion af tabernaklet, som bliver beskrevet i 2. Mos. Tabernaklet var et slags telt som de brugte som tempel i ørkenen, hvori pagtens ark stod i. Derudover er der forskellige steder i parken hvor man kan læse om forskellige klipper.Alison har været vores kontaktperson her og hendes job er at fortælle om tabernaklets indretning og betydning. Dette gør hun hver dag med alle de grupper som kommer forbi. Hun fortæller at hun igen og igen bliver inspireret til at fortælle om tabernaklet selvom det er flere gange om dagen hver dag hun gør det. Hun fortæller at det er helligånden som taler gennem hende og at hun på den måde føler ny inspiration til at fortælle det hele igen.

Timna Parks indkomst kommer igennem entre og donationer. Stedet er en turistatraktion og vi fik da også lov til at køre en tur rundt i parken i Alisons bil.

Vores arbejde i Timna Parken har været meget forskellig. Vi har olieret et skur, hjulpet med vedligeholdelsen af tabernaklet, filtret en kæmpe bunke stor ud og ryddet op i en container efter en oversvømmelse for et par år siden.