Skip to main content

Lidt rim og råd fra Christ Church

Skrubbe, rubbe, skrælle, tælle, skære, bære; det skal du lære.
Køkkentjanser ved Christ Church er ikke for svanser.
“Tag en pause, min ven.” Det siger kokken, som har styr på klokken.
Tak for mad, det gør dig glad!
Tal og bed med en venlig volontør, når du efter arbejdet bliver mør.
Glæde i Herren er min kraft, ja det er en styrkende saft!

Her er et par råd fra min hverdag fra Christ Church Guest House:

“Don´t loose the funny side of you.” Sagde tidligere volontør Michelle, efter jeg havde fundet mit indre barn frem og rullede rundt med nogle plastik-bildæk til et godt grin for de andre volontører. Der er ting i livet, som skal tages alvorligt, men hvor er det vigtig, vi ikke bliver så “ansvarlige” og “voksne”, at vi glemmer hverdagens mulighed for at lege, gå på opdagelse og lave sjov.

“It doesn´t have to be perfect.” Siger kokken Tony til mig, når jeg skræller gulerødder. Nogle gange kan jeg ikke nå at gøre alting perfekt, også er det godt at høre, andre heller ikke forventer det af mig. Det har jeg ofte brug for at høre. Jeg kan ikke nå eller forstå det hele; det er svært at erkende, men vigtigt. Vigtigst er det dog at være ved Jesu fødder og lytte til hans livgivende ord.