Skip to main content

Nyt præstepar i Jerusalem


Skrevet af Benna Merrild d. .

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi har indgået en aftale med Anna-Marie & Hans Jørgen Hansen om at overtage tjenesten som præstepar ved Den Danske Kirke i Jerusalem fra august 2024.  

Anna-Marie & Hans Jørgen har et langt arbejdsliv bag sig med undervisning og ledelse, og senest har de været præstepar i Hedensted Valgmenighed. 

”Det er et scoop for os at kunne engagere Anna-Marie & Hans Jørgen. Deres erfaring og kompetencer vil komme Israelsmissionen til gode i det mangefacetterede arbejde med missionspiloter, netværksrelationer, repræsentationsopgaver, undervisning, kommunikation og pastorale opgaver. De matcher hele paletten, så jeg er meget glad.” 

Generalsekretær Christian Rasmussen

Anna-Marie & Hans Jørgen skriver: “Vi har været åbne for, hvad fremtiden ville bringe, når vi begge var udenfor arbejdsmarkedet. Men denne mulighed havde vi ikke set komme. Vi er stadig forundrede over muligheden – og vi er spændte på, hvad Gud vil give os af opgaver og oplevelser gennem tjenesten som præstepar i Jerusalem. 

Siden vi gik Caminoen i 2009 har Birgitta af Vadstenas bøn fulgt os: Vis mig vejen og gør mig villig til at vandre den. Det er vores vigtigste tanke forud for opgaven i Jerusalem. Måtte det blive muligt at komme derned – og måtte vi gøre gavn dernede!” 

Til sommer er de begge pensionister og tager til Jerusalem som seniorvolontører. Aftalen løber frem til sommeren 2025.